Hívj minket (9:00-15:00h): 06 1 426 8384

Citizen

A Citizen óra világszerte elismert és kedvelt óramárka, mely az 1918-ban alapított Citizen Watch Company termékcsaládjához tartozik. A vállalat egy innovatív, magasan technológikus és sokoldalú termékpalettát kínál az embereknek, a divat-óráktól egészen a sportos vagy luxus órákig.

A Citizen órák rengeteg funkcióval és kényelmi szolgáltatással rendelkeznek, és kiváló minőségük miatt hosszú évekig használhatóak. Az órák között szerepelnek olyan modellek is, amelyek alkalmasak víz alatti használatra is.

A Citizen órák különlegessége, hogy solárral működnek. Ez azt jelenti, hogy az órában található kis szolárpanel a fényt átalakítja elektromos energiaforrássá, amelynek köszönhetően az óra hosszú ideig működik.

Az elegáns órák mellett a Citizen termékcsaládban megtalálhatók a szinte minden nap használható, egyszerűbb stílusú órák is. Ez a sokoldalúság és kényelem az óragyártó cég nagy előnye, amely lehetővé teszi, hogy szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt.

A Citizen óramárka olyan klasszikus designokat és modern formákat egyaránt kínál, amelyek minden stílushoz illeszkednek és megfelelnek a vásárlók igényeinek. Az órák kiváló minőségű, aprólékosan kidolgozott kialakítása és minden kiegészítő funkciója cseppfolyósan illeszkedik az órák formatervezésébe.

Összességében a Citizen óramárka olyan egyszerű és elegáns órákat kínál, amelyeket az emberek megbízható minőségükért, funkcionalitásukért és sokoldalúságukért kedvelnek. Az órák precíziójukkal, illetve kiemelkedő minőségükkel bármilyen helyzetben kiválóan végzik a feladatukat, miközben a különböző stílusok lehetővé teszik, hogy személyre szabottan válassza ki az órát.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft